- Хипоалерген - Нежен за кожата - Веднаш се суши и Не остава бели   траги на кожата или облеката
Увозник ДИДПУ ДУРИС дооел, Партизанска 93 4/2 , 1000 Скопје,  +38970274060, dusan.ristovski@duris.mk
Продажни места ДМ-дрогерие маркт, Cosmo, Зeгин, Еурофарм, Виола, Биокулт, Tesori DI Mare, Бако, Рептил
НЕ СОДРЖИ АНТИПЕРСПИРАНТИ -АЛУМИНИУМ ХЛОРОХИДРАТ, АЛУМИНИУМ ЦИРКОНИУМ ФТАЛАТИ, ПАРАБЕНИ
НЕУТРАЛИЗИРАЈТЕ ГО МИРИСОТ ПРИ ПОТЕЊЕ, НА ЗДРАВ И ПРИРОДЕН НАЧИН Направен од природни минерални соли, постигнува ефект, подобар од останатите: тој ги неутрализира бактериите и нивниот извор, кои  предизвикуваат непријатни миризби на телото. ВИДИ ПОВЕЌЕ
КРИСТАЛЕН КАМЕН
Кристал Деодорант
- Може да се користи од 9 до 99 год. - Никогаш не е тестиран на животни - Препорачано од  Cancer Treatment Centers
Мирисајте чисто и здраво